Make your own free website on Tripod.com

Izrada sajta

iternet zarada sajtom izrada sajta

Početna strana

Kako do ideje Ključne reči Izrada sajta Optimizacija sajta Besplatni hosting Promocija sajta Kontakt
Internet Krstarica - Srbija i Crna Gora (Jugoslavija) - Serbia and Montenegro (Yugoslavia)
 Pretraži:
 
Srbija i Crna Gora
Internet zarada sajtom

Izrada sajta

Postoje mnoge polemike oko toga kako izraditi sajt. Uglavnom se vode izmedju pristalica lepog "fansy" sajta i pristalica sajta sa dobrim sadržajem. Iskustva iz sveta interneta koji zaradjuju sasvim pristojne sume novca su na strani sajta sa dobrim sadržajem. A evo i prostog objašnjenja. Ono što većina, ako ne i više od 80% potencijalnih posetilaca interneta traži je INFORMACIJA. Oni tragaju za informacijom koja im je potrebna a ne za lepim i privlačnim slikama. Doduše ima i onih drugih koji tragaju za lepim slikama ali su u manjini. Naravno da sajt mora da bude prijatan za gledanje i čitanje da bi ga neko uopšte gledao, ali imajte na umu:

Lep sajt je poželjan, sajt sa dobrim sadržajem je nophodan !

Kako do sajta sa dobrim sadržajem? Odgovor je jednostavan. Ukoliko ste odabrali pravu ideju, koja vas ispunjava i o kojoj volite da razgovarate, pišete, sve što budete napisali će bit odličan sadržaj, baš onaj koji traže posetioci vašeg sajta!

Da biste napisali dobar sadržaj ne morate da budete ekspert u pisanju, ne morate da angažujete nekoga. Dovoljno je samo da pratite nekoliko osnovnih pravila. Sve što vam je potrebno da bi ste napisali dobar sadržaj možete BESPLATNO preuzeti sa sledećeg linka:

Netwriting Masters Course !

Što se tiče softvera za izradu sajta potpuno je zadovoljavajući Front Page koji je sastavni deo Microsoft Office-a i koji ste pretpostavljam instalirali.

Sledi nam:

  • Optimizacija sajta će vam pomoći da vaš sajt bude što bliže vrhu na stranama pretraživača, da imate što više posetilaca i potencijalnih kupaca
  • Vaš sajt ćete morati negde da "hostujete", tj. da postavite na server nekog od "hosting provider"-a, za početak to može da bude i besplatni hosting
  • Da se strpljivo u uporno bavite onim što se zove promocija sajta

Važna napomena:

Tek pošto ste postavili vaš sajt na server "hosting" provajdera, onovo pregledajte sajtove vaših potencijalnih poslovnih partnera, prijavite se za njihove programe i linkove koje dobijete od njih uključite u strane svog sajta.

Sve ovo i još mnogo više možete pronaći i na sajtu Webmaster Affiliates Program Tips !

 

Početna strana

Kako do ideje Ključne reči Izrada sajta Optimizacija sajta Besplatni hosting Promocija sajta Kontakt
Internet Zarada Sajtom Izrada Sajta Copyright © 2005. All rights reserved. Revised: